BLOG

Nakliye Hizmetleri Gözünüzü Mü Korkutuyor

Nakliye Hizmetleri Gözünüzü Mü Korkutuyor

Nakliye hizmetleri birçok kişinin gözünü korkutur. Eşyaların paketlenmesi, taşınması ve yeni eve iletilmesi her zaman bir külfet olarak görülüyor. Evler arasında gerçekleşen bu süreçte eşyaların kırılma, çalınma veya hasar görme ihtimali oluyor. Tüm bu nedenlerin sonrasında insanlar taşınma işlemini gerçekleştirmek istemiyorlar. İşini ciddiye alan profesyonel bartın evden eve nakliyat  firmaları tüm bu sorunların ekarte edilmesini sağlıyor. Son derece profesyonel hizmet sunan nakliye firmaları sayesinde insanlar kendileri eşyaların başında olmasa bile içleri rahat bir şekilde evlerini teslim edebiliyorlar.

Profesyonel Nakliye Firması

Sundukları profesyonel hizmetleriyle kusursuz bir taşıma işlemi gerçekleştiren bartın evden eve nakliyat firmaları sayesinde taşınmak bir keyfe dönüşüyor. Bartın bölgesi içerisinde hizmet veren firmalar online olarak fiyat teklifi verebiliyor. Taşınacak eşyaların miktarı, ağırlıkları gibi nedenlere bağlı olarak değişebilen fiyatlar yolun uzunluğu da hesaba katılarak hesaplanıyor. Bu şekilde aynı semt içerisinde daha uzak noktada oturan ile daha yakın noktada oturan iki kişi arasındaki fiyat farklı adaletsizliği ortadan kalkıyor. Herkes, eşyası ve gidilecek yol kadar ücret ödüyor.

İster Az, İster Çok Eşya Olsun

Nakliye firmaları eşya taşıması yaparken az veya çok ayrımı gözetmiyor. Her bir kategorisi için farklı nakliye araçları bulunuyor. Böylelikle bir stüdyo dairede oturuyor olsanız bile eşyalarınız aynı profesyonellikle bartın evden eve nakliyat firmaları tarafından taşınıyor. 7 odalı bir villada oturan da bir oda bir salonda ikamet eden de aynı kalitedeki hizmeti alıyor. Tüm hizmet süreçleri dijital olarak izlenebiliyor. böylelikle taşınacak olan kişilerin gözü arkada kalmıyor. Aracın ne zaman hareket ettiği, nerelerde durduğu ve tahmini varış süresi gibi ayrıntılar mobil olarak takip edilebiliyor.

Bina Katı Ayrımı Yok

Eskiden nakliye firmaları eşyaları bina içerinden taşırdı. Bu da iş gücü ve zaman kaybına neden olurdu. Kimi binalarda asansör bulunmaz, asansör olanlar da insanları taşımak için kullanılırdı. Tüm bu sorunları öngören nakliye firmaları artık asansörlü taşımacılık hizmeti sunuyor. Eviniz giriş katta da olsa çok katlı bir bloğun en üst katında da olsa kolayca taşınıyor. Asansörlü vinç yardımıyla taşınabilen eşyalar cam veya balkondan kolayca içeri alınıyor. Bu sayede normal şartlar altında tüm gün sürecek bir taşınma işlemi bir iki saat içerisinde gerçekleşiyor.

Eşyalarınız Yağmurdan veya Güneşten Etkilenmesin

Her ne kadar hızlı hareket edilse de nakliye işlemlerinde eşyaların dışarıda bekleme süresi vardır. B süre içerisinde eşyalar dış hava koşullarının olumsuz etkilerine maruz kalabilir. Yağmur, güneş, kar veya doluya maruz kalabilen eşyalar zarar görebilir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek için profesyonel çözüm sunan nakliye firmaları her bir eşyayı özenle paketleyerek dış hava koşullarından korur. Bu sayede eşyalar ne kadar dışarıda bekletilirse bekletilsin evin içindeki gibi güvende olurlar. Taşınma esnasında da zedelenmeye karşı korunurlar.